maanantai 12. lokakuuta 2009

Kerrossänky


Kirpparilta löytyi edullisesti pieni (poika kuvassa vertailukohteena ja pojalla mittaa vähän reilu 1m) kerrossänky. Oli juuri meille sopiva. Pakko se oli mukaan napata (patjat kyllä jätin kirpikselle) koska täällä pienessä kaksiossa nukkumajärjestelyt mietityttää. Tuo oli lakattua koivua joten helppo laittaa mieleiseksi.


Mies siis taas hommiin. Mies hioi ja minä maalasin. Värivalinta taas oli helppo eli valkoinen. Tosin valkoisena tuo ei niin tuonne tumman kaapin ja pinnasängyn väliin sovi, mutta valkoinen siitä oli saatava. Alasänkyyn teimme pienen pätkän laitaa (vastaava kun ylhäällä ja näkyy vähän meijän sängyn takaa) koska neiti putosi sieltä toisena yönä kaksi kertaa. Vaikka pudotus ei korkealta ollut, mutta pelästytti se silti. Uudet patjat myös ostin sänkyyn. Tuo oli juuri kuin meille tehty. Sopi pojan jatkettavan sängyn paikalle. Kokoa on myös hyvä verrata pinnasänkyyn joka ei kovin korkea ole. Näin pääsi poika yläsänkyyn, keskimmäinen alasänkyyn ja nuorin pääsi pinnasänkyyn. Aiemminhan keskimmäinen nukku vielä pinnasängyssä. Meidän sängyssä oli levike eli pirttipöydän penkki ja siinä päällä patja tossa pinnasängyn ja meidän sängyn välissä. Siinä nukkui nuorimmainen ja välillä myös äiti. :)

Kerrossänkyyn on suunnitteilla tilkkupeitot. Niitä en tee ennen kuin pakolliset ja kiireemmät on tehty. Alasänkyyn meinaan tehdä myös "prinsessaverhot" ja siitä syystä että on helpompi (äidin mielestä) leikkiä majaa kun ei tarvi kiskoa ja levitellä peittoja ympäri sänkyä. Sen kuin vaan vetäsee verhot eteen ja näin on maja valmis. :)

3 kommenttia:

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Ihania tuunauksia! Oon jääny sun blogiin koukkuun-päivittele usein;) Kiitos!

Reitsu kirjoitti...

Kiitos! Kiva että viihdyt blogissani. Pitääpä tulla vastavierailulle...

K kirjoitti...

Tosi kiva sänky tuli! Tuo on kyllä ollut löytö! Kelpais meillekin! :)