perjantai 9. lokakuuta 2009

Kaksikko sai vahvistuksekseen peitetikkikoneen

Ensimmäisenä sain ompelukoneen joka on Bernette 812. On ollut hyvä ja olen tuohon ollut tyytyväinen. Helppo käyttää ja jälki on hyvää.

Ompelukoneen oston jälkeen oli saatava saumuri koska se on niin kätevä kun ei tarvi edes takas ommella saumoja ensin suoralla ja sitten siksakilla. Tämä Eva Harmony 9102D on ollut hintansa veroinen. Tilasin saumurin joskus nettiputiikista ja oli sieltä halvimmasta päästä. Kaikki mitä olen ommellut (vaatteita, kestovaippoja, ulkohaalari ym.) niin on tuolla onnistunut. Ainut mitä olen kaivannut on leikkuujätekaukalo. Saa aina viritellä roskapussin leikkuujätteitä keräämään.

Uusin ostokseni on Janome CoverPro 1000Cp peitetikkikone. Tämän tilasin Jovilco Oy:stä (löytyy googlella). Ei kannattanut lähteä Englannista asti tilaamaan koska hinta oli suunnilleen sama mitä Englannista tilattuna. Sai mukaan suomenkieliset ohjeet ja takuukin toimii Suomessa. Lisälaitteeksi otin helmankääntimen ja nauhan kääntäjä tulee perässä (ne oli loppu myyjältä). Vielä en ole tätä ehtinyt testaamaan, mutta enköhän tuota testaa pika puolin. Vaikuttaa hyvältä näin päälisin puolin siihen tutustuttuna.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oon kyllä kade sullekin tuosta peitetikkikoneesta :D Ihana uusi blogi, jota tulen varmasti seuraamaan. Blogissa sulle tunnustus :)

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Just tota Eevan saumuria suunnittelen. Oma 8v vanha Eva taisi juuri sanoa sopimuksensa irti:(
Ihanan haalarin olet pienelle tytöllesi tehnyt!

Rva Kepponen kirjoitti...

Löysin tänään blogisi ja onpas kiva, kun olit blogannut työvälineesi. Itsen edelleen mietin, että pitäisikö minun ostaa saumuri on ryhtyä opettelemaan ompelua. Hienoja töitä sinulla.

Reitsu kirjoitti...

Petra: Kiitos!

piiri pieni pyörii: Kiitos! Tuo kone on kyllä
ollut hintanasa veroinen. Ei siis kallis, mutta ompelee hyvin.

Marita: Saumuri on kannattava ostos. Minä en ainakaan jaksanut innostua ompelusta pelkällä ompelukoneella koska saumuri teki ompeusta niin paljoon helpompaa. Ompelu on helppoa. Kannattaa opetella jos ei pelkää että jää siihen koukkuun. :)

minakaa kirjoitti...

tota peitetikkikonetta minunkin tekee mieli ostaa ja siihen varmasti päädynkin. Tarjouksenkin jo sain.

Hyvä lukea hyviä kokemuksia koneesta :)