torstai 9. syyskuuta 2010

Virkattu kori

Ensimmäinen matonkuteesta virkkaamani kori. Korin virkkasin koiralle pediksi. Idean sain täältä. Korin virkkasin ihan omasta päästä. Vinkkejä etsein eri puolelta nettiä. Tälläinen siitä tuli.
Olin jostain lukenut että pohjan jälkeen kun alkaa virkkaamaan korin seinää se reuna helposti levenee ja sitä kannattaa alusta asti vähän kaventaa. No kavensin muutaman silmukan ja siitä tuli ihan liian "pieni". Purin ja tein uudelleen. Tein joka silmukkaan mitä pohjassa oli myös reunaa ja vieläkin kori on jonkin verran suppu eli pohja on hiukan isompi. Reuna on taitettu kaksin kerroin niin on tukevampi. Koukku oli 8 ja kudetta meni n.1.7kg. Saa kelvata ja koiralle kelpaa hyvinkin. Kudetta on vielä joten harjoituksia vaan jatkamaan.
Nuorimmainen änkee itsensä välillä myös koiran kanssa kriin. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kori :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihastuttava kori! Tuommoista olisi kiva yrittää...taitaa jäädä haaveksi kun en ole juurikaan virkannut :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on hieno :) Linkitin sun blogin osoitteen ja kuvan esimerkkinä mun blogiini jossa mietin että voisin itsekin kokeilla kuteen virkkausta. Voin poistaa jos haittaa :)

Minna kirjoitti...

On kyllä tosi hieno kori!!! Kyllä siinä kelpaa hauvelin kölliä ja hyvin tyytyväisen näköisenä hän siinä onkin :)
Haluaisin itsekin tehdä omille koirilleni tuollaisen, mutta tarvisin jonkin sortin ohjeen, kun en ole mikään virkkaaja joten ei taidot riitä omasta päästä tekemään.