sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kangasta, kaavoja ja haaveita... niistä syntyy haalari <3

Eurokankaasta tarttui mukaan kangasta. Itse asiassa en edes haalariin kangasta lähtenyt hakemaan, mutta sitä löyty ohimennen niin mieluisan väriset kankaat että pakko ne oli mukaan ottaa. Summanmutikassa nappasin mukaan LUREX STRETCH-puuvillakangasta ja Polar-Fleeceä molempia metrin verran. Tuo puuvillakangas maksoi 11.90€ ja fleece 6.9€. Vetoketjun ostin myöhemmin ja se maksoi muistaakseni n.3€. Kuminauha oli omista varastoista. Hintaa haalarille siis tuli materiaalien osalta n.22€.


Puuvillakangas joka tulee fleece haalarin päälle pahimmalta tuulelta suojaamaan oli kullan kimaltelevaa (kuten yläkuvasta näkee), mutta kankaan nurja puoli oli paljon ihanamman värinen (ruskean harmahtava) joten nurja puoli pääsi päälipuoleksi. Tuo puuvillakangas riittää hyvin päälikankaaksi koska 6kk ikäinen ei vielä kosteuden pitoa haalariin tarvitse.

Ihan alkuperäinen kaava oli muoti Muksu 3/2001 lehdestä. Haalaria vähän kavensin ja hupun tein erilaisen koska hausin siihen sellaisen "keskikappaleen". Vetoketjun taakse tein "tuulisuojan" vai mikä nyt on nimeltään ja näin sain myös vetoketjun niin ettei se paina pieneen leukaan ja törrötä pystyssä.
Välillä sai kyllä käyttää ratkojaa ja päätä että sai kappaleet oikein päin.


Tässä lopputulos johon olen erittäin tyytyväinen! :) Edestä...


ja takaa sekä...

omistaja söpöläisen päällä. Mä oon niin rakastunut haalarin onnelliseen omistajaan sekä itse haalariin. Siitä tuli mielestäni erittäin ihana (vaikka itse sanonkin).

Haalari sai kaverikseen norskin eli norjalaisen vauvan myssyn. Väri sopii haalariin paremmin kuin osasin toivoa. Vielä pitä puikottaa sukat ja lapaset samaa sarjaa. Lanka on Sublime baby cashmere merino silk.

8 kommenttia:

Pipsa kirjoitti...

Todella ihana haalari ja suloinen tyttö haalarin sisässäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana haalari! Tommosen kun osais itekin tehdä! T. Kirsi

Reitsu kirjoitti...

Kiitos Pipsa ja Kirsi! :)

Dii kirjoitti...

Ihana haalari! :)

Reitsu kirjoitti...

Kiitos Dii! :)

Riikka kirjoitti...

Voi että mä oon ihastunut niihin cupcake haalareihin! En tiedä oletko niistä saanut innoituksen tähän, mutta on aivan kuin ne! Kiva blogi sulla, ekaa kertaa vierailen.

K kirjoitti...

Ihana haalari! :)

minakaa kirjoitti...

Ompas suloinen puku.